Badalls i lleganyes. Vam buidar una cafetera i cap a la furgo. “Acaba usted de contratar al equipo A!”

Arribàbem a Altea a l’hora perfecte per dinar. Trobàvem l’Hostal, ens acomodàvem i apa, menu del bo. Més tard (més tard vol dir després d’una migdiada) ens vindria a visitar el Jose (qui ens està movent per la zona d’Alacant), amb una samarreta i unes fotos de la organització per cadascú. A les 7 de la tarda doncs, se’ns enduia cap al Fextival per fer les proves. Allà ens esperava el Marcos, un nen de 4 anys que se sap totes les cançons de pe a pa (inclosos els samplers o.O ¡embarcando por puerta siete!) i no es va estar de provar el bombo de l’Ovidi. Hi tenia traça, jeje.

Un cop tot provat (això de tenir un tècnic només per monitoratge és una passada, juju) vam tornar a l’hostal i allà vam veure el partit del Barça i del Madrid. No comments... Total, que després del declive vam tornar a la zona de concerts per sopar. Com ens van cuidar! I a més a més sonava “Al Carrer!” a tota òstia, jeje.

Va arrencar Seine, un grup de Madrid, i la seva frase va ser "Muy bueno ese pogo, desde el Festimad del 98 no habia visto ninguno igual". Ja us podeu imaginar el panorama. Després d’aquests doncs, un altre grup de Madrid, Digital 21, molt bons, molta canya, una autèntica rave (¿dónde está la rave, aquí o aquí?).

Abans que acabéssin ens vam refugiar a la Conxi, allà era impossible escalfar amb la de soroll que hi havia i la de pols que s’aixecava.

Al pujar a l’escenari vam comprovar que realment hi havia molta gent. Molta gent de La Nucia i tota la organització del Sant Antoni a la primera fila .

A dalt ens escoltàvem molt bé i això es va notar perquè estàvem tots tranquils i segurs del que estàvem tocant. Molta gent se sabia els temes, ja fos perquè ens havien comprat el disc a La Nucia o perquè se l’havien descarregar de l’emule/varis.

I això en definitiva què vol dir? Doncs que durant el concert l’abient feia goig, però després a l’hora de vendre discos ens vam quedar una mica amb les ganes. Sort de les samarretes, jeje.

A quarts de 6 de la matinada la Conxi es posava en marxa tota carregada. Arrencàvem i de cop un obstacle. Un Opel Corsa blanc estava aparcat al mig del camí, i només es podia passar per un canvi de rasant massa inclinat per la integritat de la nostra Conxi... Quin remei, vam baixar i vam començar a preguntar a la gent que quedava si sabien de qui era el cotxe. Ziro de res. El cotxe no és de ningú. Després d’una hora llarga vam passar al pla B. Moure el cotxe. Vam demanar ajuda i en un tres i no res 7 o 8 persones estàvem empenyant un cotxe per deixar-nos pas.

-Que molesta!?

De cop apareix l’amo... I a sobre s’enfada perquè es creu que li estem movent el cotxe gratuïtament. En fi, un cop tot aclarit acaba d’enretirar el cotxe, la Conxi passa i La Pegatina se’n va a dormir tot saludant als tullidets (amb carinyo) que encara aguatàven la festa i ens saludaven a través de la finestra xD

En fi. Després de tanta “aventura” no podiem acabar aquesta entrada del blog dedicada al concert d’Altea sense dir la frase de la nit:

LA CHELO MOLA!!

La Pegatina

http://www.lapegatina.com

Dissabte 18/08/2007 - La Pegatina - (La Nucía, Alacant) - Festa Major de la Nucía - 03:00 h - Gratis

Organitzem algo les dues Comisións en la casseta de Vanessa eixe dissabte i anem a veurel's ???