12.6.07

Crònica del Fextival 2007

Aquest Sant Antoni ha sigut un èxit, el divendres nit amb gent com Standard, animant amb un directe com ningún altre, també van tindre la col.laboració de Sergio i Ignasi. El cantant es pareixia increiblement a Pere Catret, mireu la foto adjunta. El divendres tambe va estar prou be els de Cool Frog, sonaven molt be. Llàstima que triangulo de Amor no van traure bon so per el repertori que tenen.

El dissabte molta gent va vibrar amb Digital 21, una especie de hombre orquesta del tecno en directe amb projeccións, espectacular, però el millor del dissabte va ésser el grup jove LA PEGATINA, apunteu-vos este nom, ja que, este estiu sonaran per tot arreu amb la cançó de Tomasin, els augure un futur de èxit amb la Rumbeta fresqueta d'aquestos Catalans. Que tremole Estopa, ojo al parche...

Com sempre el pitjor del fextival son alguns gateros de belles arts, el diumenge a les 8 del matí van intentar robar 4 botelles, pero no van poder..jiji.. Després ens tiraven pedres a Vanessa Poquet i a mi, "el guardia de seguretat" "de campo y playa"..."Pa que las prisas."

P.D. El imbécil i refill de p.... espitós que ens va robar es este.

6 Responses:

Anónimo dijo...

Estem a la espera de que Chusa la Clavaria 2008 o algú de l'altra comisió ens mane el seu email per a que es donen d'alta i participen en la web del fextival.

Anónimo dijo...

cachis tots els anys igual, en fin es van fotre per que segons tinc antes no van poder robar res, vixca el guardia de seguridad i vanessa ¿no vos va pasar res no??

Anónimo dijo...

no ens va passar res, pero el "guardia" no estava..i quant va arribar no va fer res...Apart per la nit entrava tot Cristo i estava apollaet en la barra de Maseros. Menut pocavergonya

Si jo fora la clavaria eixe tio no cobra el dissabte

Anónimo dijo...

Lo que hay que hacer con estos indeseables es meterles un cohete borracho por el culo y enviarles a su casa, que diga a la mierda.

Anónimo dijo...

1:El segurata enguany un 0 patatero,no torneu a contratar al mateix tio pa lany q ve que no sa guanyat el jornal i la porta de la barraca era un colaero.

2.El personatge este de belles arts que va intentar robar 4 botelles si mel trobe pel carrer li pegue una vara al cap q laspabile.Es que el gaterisme de esta gent es molt lamentable,damunt d que stan tota la nit bebent de gratis tenen la poca vergonya de voler robamos 4 botelles...

quico

Anónimo dijo...

Asi se habla Quico, pero violencia noooooo porfavor, a to lo mas una pedra jeje ojo por ojo...