8.4.09

Ruta de les Ermites Dijous 9 d'abril

El 4 d'abril comença la Ruta de les Ermites d'Altea

Aquesta ciutat de la Marina Baixa ha avançat les activitats relacionades amb la Setmana Santa. Per a l'edició de 2010 es treballa per elaborar unes rutes de senderisme relacionades amb aquest cicle de concerts i amb les ermites. En l'edició d'enguany s'introdueixen texts històrics de cada ermita, acompanyats de fotografies que han estat fetes per l'historiador Juanvi Martín. En el full es troba un mapa indicatiu de les rutes, el programa de concerts i el desenvolupament històric de cada ermita.
El primer concert tindrà lloc a l'ermita de Santa Bàrbara, el dia 4 d'abril a les 12 hores. Actuarà Llevant Ensemble. El següent concert, a l'ermita de Sant Isidre, és el 6 d'abril a les 20 hores, amb Veus de Cambra, que interpretarà «Espills, el sol de les imatges». El 7 d'abril, a les 20 hores, al convent de l'Olla, és el torn de Camerata Aitana i «VII últimes paraules de Crist». El 8 d'abril, a les 20 hores, a l'Ermita de Sant Roc actuarà el quartet de corda Solistes de l'Orquestra d'Elx. El 9 d'abril a les 12 hores, a l'ermita de Sant Antoni, és el torn de Pas de Quatre amb «Música valenciana de tradició oral». El 10 d'abril, a les 12 hores i a l'ermita de Sant Tomàs, actuarà Fagot KB-292. Finalment, a l'ermita de Sant Lluís, l'11 d'abril a les 12 hores clou el cicle el grup de cambra Diferents.


Ja sabeu, qui puga anar, que vaja. Ja que el clava no ha dit res no sé fins quin punt és obligatori anar... Això, si podeu, aneu.

La PeTe

5 Responses:

Anónimo dijo...

ES VOLUNTARI, EL QUE PUGA QUE S'ARRIME PER LA ERMITA SOBRE LES 12H, DESPRÉS DEL CONCERTET SANT ANTONI I SAN JAUME CONVIDEN ALS PRESENTS A UNA MINI PICAETA I EM DIT QUE ELS MAJORALS QUE ESTIGUEM ANIREM A PEGAR UN MOSSET PER AHÍ.

ENS VEEM EL DIJOUS.

MARIA.

una warnin dijo...

yo no podre ir por la mañana, soy una pringada y me toca currar. pero pa ir a comer me apunto, cuando salga os doy un toke pa ver donde andais.
visca sant tonet!!!

Anónimo dijo...

ja teniu clar els grups k venen?

Anónimo dijo...

HOLA A TOTS I TOTES!! EL PROPER DIVENDRES DIA 1 DE MAIG COMENCEM A MONTAR LA BARRACA, VOS ESPEREM A TOTS A LES 9H EN LA ERA. DESPRÉS HI HAURA UNA PAELLETA!!!

BON CAP DE SEMANA I FINS ELS DIVENDRES.


MARIA.

Anónimo dijo...

Hola!
m'agradaria oferir un parell de grups que estan moooolt be y que com ciutadana del poble m'agradaria que asistiren... un d'ells es MAMA LADILLA, i l'altre es OBRINT PAS. son grups que estan super bé, aixina que si no es massa tard a vore que podeu fer si no per a este any per al que ve per favor!!!!!