6.4.09

Anem tancant coses

Bon dia s. antoni! Com no tinc ressaca ni ganes de currar molt, farem la crònica d tot el que va donar de si la nit dl sopar, almenys fins q vaig fer la meua, habitual ja, despedida a la francesa. Els trossos q queden els relleneu vosaltres a voluntat.
Vam ser pocs (però bons com sempre) faltaren alguns fitxatges importants però els perdonem per exàmens, compromisos etc. No cal recordar que hi ha q vindre, ajuntar-nos i anar FENT FESTA! Si puc afegiré les fotos en un slide d'eixos superxaxis q van ixint les fotetes i q no sé encara com collons es posa ni trobe el cable per baixar-les del mòbil però ho aconseguirem.


Haveu vist? ja està posat, q es veja be o com jo volia és una altra cosa.

El que està clar es q lo que no estava tancat (o si) hi ha q anar decidint i tancant perquè, estimats majorals i clavari, ens queden menys de 2 mesos i ací hi han poques coses clares.
1 tema que es va comentar va ser contractar la xirimita + tabalet. La cosa és ben fàcil: la nit d'albaes uns majorals estan disposats a tocar i això que ens estalviem. Si hi hagueren compromisos per part d'algú (vaja, el clavari) el compromís no és tal perque els "professionals" que cobren poden entendre perfectament q no tenim un duro i si ens ho podem fer nosaltres millor. Desprès per als actes oficials - despertaes, paelles, etc- contractem als xirimiters de sempre perquè els majorals estem de festa i no es qüestió d'obligar-los a bufar quan porten tota la nit bufant-se, o no?
El tema estrella de la nit: LES CAMISETES
Anem reballant amb els colors ja fa 4 setmanes. Aclarim-nos. Ja que la de camuflaje (léase camuflash) no la podem dur tots per falta de tallatge, hem optat per majoria que la gris color llapisstaedtlernumero2 ens va agrada a tots. Adjudicada. La lila color sotanafasiondecuraensemanasanta tb ens agradava a moltes ties i si la cari del dissenyador dl dibuix diu que eixa, eixa serà. Jo tb estic d'acord. El tercer color no estava clar (o jo ni me'n recorde) però pense q és opció del designer decidir quin color li aniria millor al seu dibuix, (sempre q no tries la de la corbateta perfa) al igual que decidixca ell qui farà les camisetes per tal de facilitar la faena que tinga que fer amb el de les planxes i que les camisetes ixquen boniques+precioses, o no?
Sobre si el cartell estava tancat per acabar la camiseta... ufff, això ja és massa pensar per a un dilluns per matí. Descanse. Ara vos toca a vosaltres.

La PeTe

1 Responses (Leave a Comment):

laura dijo...

ya esta la loteria de abril, eso si que esta claro jeje.