30.3.09

Això no estava tancat ja?

Eixa és la frase més utilitzada en les reunions d s. Antoni. El tema dels grups estava tancat. Almenys quan el promotor se’n va anar. Ara s’ha tornat a obrir, sembla. Bé, de moment deixem el tema música i assumptes per tancar -que són uns poques- i anem al tema que ja està tancat i a punt de cumplir-se:

SOPAR DE SANT ANTONI DISSABTE 4 D’ABRIL AL XIRINGUITO 25€ copasso inclòs.
Esteu tots avisats. Els que curraven d dia i no podien vindre ja no tenen excusa. Els parats i els q cobrem quan podem tampoc tenim excusa perquè a principi d mes alguna coseta cau. Els que tinguen xiquets tampoc tenen excusa (per dur-los clar) i divertir-se de veritat. Els que tinguen compromís a l’endemà tampoc tenen excusa perquè en un moment donat ens tiraran del xiringuito i tampoc cal anar tancat tots els garitos. I els que busquen una excusa per fer festa esta és l’oportunitat perfecta. Aixina és que va, a vore si som més de la meitat de la comissió i fem alguna cosa. Sols queda que ens avise el nº de s. Antoni per a donar-li confirmació.
Avís: veniu tots dutxadets i netets que crec q ens haurem de provar les camisetes per saber la nostra talla i començar a tancar... alguna cosa.

I com la meua presentació ja l’he fet en els comentaris sols em queda complir amb una tercera opció que és que tots fem unes rises mentres montem el tinglao que LO BONICO ÉS ORGANITZAR-HO (que sí clavari) que participen tots els que vulguen i que ens ho passem bé. Jo, sense cap pretensió d’ofendre a ningú, si ho fera sense voler, perdoneu.

La PeTenera

3 Responses:

Anónimo dijo...

pero eso no estaba ya claroooo?
jeje que bueno warnin, inspiradiiiisima te veo.
bueno que lo dicho a ver si somos mas de 30 pa la cena, que nos quedan dos mesecitos de na pa irnos a vivir a la era. AGUR

Mansalva dijo...

Sou uns "Cierrabares"

Hi ha algún grup tancat?

Fins que no els tinguem tots tancats no podem acabar les camisetes.

Anónimo dijo...

que bo el soparet!!!!!!!